AROSHA – терапии за тяло с обвиване

AROSHA е козметична линия за body wrap терапии. Разработена е широка гама продукти за борба с целулита, тонус, намаляване на мерките, хидратация и  предотвратяване на преждевременното стареене на кожата. Козметичните комплекти на AROSHA дават цялостно решение за третиране на проблемни зони, неподдаващи се на стандартните методи-фитнес, диета и др.

След първата процедура може да се наблюдава намаляване на мерките и цялостно подобрение на състоянието на кожата: кожата ще бъде тонизирана, гладка и по-стегната благодарение на активните съставки, които се освобождават по време на процедурата.

Резултатите са гарантирани след 4-та процедура и се запазват, ако клиентът продължава да прави по една процедура всеки месец и води здравословен начин на живот.

Комбинираният ефект от съчетаването на козметичните бинтове AROSHA  и множеството функции на спа системите Dermalife позволява изготвянето на индивидуални програми и засилване на ефекта от терапиите.

SLIM-CEL - ОТСЛАБВАЩА ТЕРАПИЯ (ІІІ стадий)

Стимулира механизма на разграждане на триглицеридите и води до намаляване на теглото. Подобрява вида на портокаловата кожа.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

КОФЕИН: отлично средство за борба с целулита, подпомага лимфния дренаж, детоксикацията и ускорява метаболизма като намалява задържането на вода.

ГУАРАНА: изгаря триглицеридите и тонизира.

ESCINA: противовъзпалителни и съдозащитни свойства. Дрениращото действие подобрява тонуса на вените.

FUCUS VESICULOSUS (морски дъб или кафяво водорасло): извежда шлаките и токсините от организма и стимулира метаболизма. Наличието на йод спомага за унищожаване на мастните натрупвания в хиподермата.

Резултати – отслабване, дрениращ/противовъзпалителен ефект, хидратиране;

Терапията подходяща и при разширени вени и капиляри;

 

RED CIOK - ТЕРАПИЯ ЗА ОФОРМЯНЕ КОНТУРА НА ТЯЛОТО (III / IV стадий)

 

Минералите и витамините, съдържащи се в какаовите зърна, стимулират и тонизират мускулната тъкан. Кофеинът и теоброминът предотвратяват мастните натрупвания. Лютият червен пипер увеличава притока на кръв към третираната зона.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

КАКАОВИ ЗЪРНА: съдържат теобромин и кофеин, които противодействат на образуването на мастни натрупвания.

ЛЮТА ЧУШКА (капсаицин): противовъзпалителни и деконгестивни свойства. Антиоксидантно и стимулиращо действие (съдоразширяващо средство).

КОФЕИН: отлично средство за борба с целулита, подпомага лимфния дренаж, детоксикацията и подобрява метаболизма като намалява задържането на вода.

Резултати – отслабване, намалява задържането на вода, гладка, стегната и подхранена кожа;

Особености – повишава се локалната температура, кожата се зачервява, свиват се капилярите, зачервяването отминава след 30-40 мин.

 

LIPHO CEL - Козметична терапия за отслабване и намаляване на целулита

Комбинацията от Кофеин и L-карнитин системно противодейства на триглицеридите и адипоцитите, намалявайки техния обем. С мощното си действие Lipho Cel се прилага за лечение на целулит и тъканна атония.

Активни съставки:

Кофеин – оптимално действие срещу целулита, подпомага дренажа и детоксикацията на тъканите, ускорява метаболизма, намалява задържането на  течности.

L - карнитин – в естествен вид се съдържа в клетките на организма; стимулира изгарянето на мазнините, като допринася за тяхното елиминиране.

Фосфатидилхолин - естествена молекула, извлечена от соя; благодарение на своите химико-физични характеристики, сходни с тези на подкожната мастна тъкан, прониква много по-лесно в кожата.

Бромелаин /Бромелин/ –

протеолитичен ензим, съдържащ се в стъблото на ананаса; подпомага отделянето на излишните течности, стимулира регенерацията на клетките и синтеза на колаген.

Биофлавоноиди – естествени химични съединения, известни и високо ценени като антиоксиданти, благодарение на тяхната способност да блокират вредното въздействие на  свободните радикали.

 

ADIPOCEL – Комплект за атермично лечение на фиброзния целулит

ADIPOCEL е създаден за лечение на най-напредналите стадии на фиброзен  целулит. Различните компоненти в ADIPOCEL служат за намаляване размера на адипоцитите и образуването на колагенови влакна, които са отговорни за появата на целулитните възли.

Съдържание:

 • 8 бинта, предварително напоени с активни вещества:

2 SLIM CEL - Съдържат кофеин Л-карнитин и фосфатидилхолин.Съставките спомагат за редуцирането  обема на мастните натрупвания в третираната зона.

+ 6 LIPHO CEL - Бори се срещу задържането на вода и реминерализирането на кожата. Разбива мастните натрупвания. Стяга контура на третираната зона. Спомага за проблема с целулита.

 • 8 ампули - 2 REDU CEL (L-Carnitine 10%, Cаffeine 5%; екстракт от артишок;) + 6 LOCALIZED CEL (Cаffeine 3%, Фосфатидилхолин 1%, екстракт от артишок и полски хвощ;)
 • 1 спрей ГЛИКОЛОВА КИСЕЛИНА - Гликоловата киселина има свойството да разпределя и премахва липидите/протеините между мъртвите клетки на повърхностните слоеве на кожата. Той също така улеснява усвояването на активни вещества, които са последователно прилагани по време на лечението.

 

OEDEMACEL KIT – Комплект за лечение на едематозен целулит

спрей: 1 бр. гликолова киселина | 50 мл;

ампули: 4 бр. limpho drain + 4 бр. redu cel | 5 мл /всяка;

бинтове: 4 бр. aqua drain + 4 бр. slim cel | 250 мл / всеки;

комплект: 8 терапии;

 • GLYCOLIC ACID: Гликоловата киселина има свойството да разрушава и елиминира липидите/протеините между мъртвите клетки на повърхностните слоеве на кожата.
 • REDU CEL (ампула): Cаffeine 3%, Фосфатидилхолин 1%, екстракт от артишок и полски хвощ;
 • LIMPHO DRAIN (ампула): L-Carnitine 4,5%, Cаffeine 3%; Екстракт от центела азиатика, ананас, зелен чай;
 • AQUA DRAIN (бинт): Соли от мъртво море, Lactid acid;
 • SLIM CEL (бинт): Кофеин, Гуарана, Морски дъб, Есцин (див кестен);

 

FIRMING KIT - Комплект за ремоделиране и лечение на стрии

спрей: 1 бр. гликолова киселина | 50 мл;

ампули: 4 бр. high tens + 4 бр. term repair | 5 мл / всяка;

бинтове: 4 бр. firm up + 4 бр. lift plus | 250 мл / всеки;

комплект: 8 терапии;

 • GLYCOLIC ACID: Гликоловата киселина има свойството да разрушава и елиминира липидите/протеините между мъртвите клетки на повърхностните слоеве на кожата.
 • HIGH TENS (ампула): DMAE Комлекс, Vitamin C;
 • TERM REPAIR (ампула): Центела Азиатика, Пантенол, Еластин
 • FIRM UP (бинт): Екстракт от африканска Kigelia (естествен антиоксидант); Колаген, Еластин;
 • LIFT PLUS (бинт): Синьозелено водрасло Спирулин (Ензими; Витамини, Минерали, Fe); Карнозин- пептид от синтетичен произход, естествен антиоскидант; Alglae Klamtah (AFA)-диворастящо синьозелено водорасло, богато на провитамин ß-Carotene, мощно антиоксидантно действие;