Close

Спа етикет

Уважаеми Дами и Господа,

Ние желаем посещението Ви в „Кадифе”- студио за красота, релакс и зраве да е изключително приятно, ползотворно и безпроблемно.  За тази цел Ви предлагаме:

ПЪРВО ПОСЕЩЕНИЕ

Добре дошли при нас! Ще са Ви нужни поне 15 минути, за да попълните анкетна карта и да се регистрирате на рецепция. Избраният от Вас терапевт ще Ви посрещне и консултира безплатно. От него ще  получите подробна информация за всички услуги.

 

РЕЗЕРВАЦИИ

Сигурни сме, че Вашето време е скъпо. За да Ви осигурим най-удобния час и процедурата, която предпочитате, моля уведомете ни един ден предварително /или минимум 3 часа/ преди посещението Ви в „Кадифе”! Резервацията Ви ще бъде приета и уточнена на Спа рецепция по телефон, email или на място.

 

СПАЗВАНЕ НА РЕЗЕРВАЦИИТЕ

Всички ние ценим точността, затова Ви препоръчваме да идвате поне 10 минути преди часа на резервацията. Закъснението Ви за запазения час с повече от 10 минути е за сметка на терапията Ви. Терапиите, които избирате са запазени специално за Вас, затова ще Ви бъдем изключително благодарни, ако при промяна на решението си ни уведомите един ден преди самата терапия.

 

ХИГИЕНА

Когато сте гост на студиото, моля ползвайте еднократни терлици за движението Ви до гардеробното помещение. Автоматът за обуването им се намира до входа на студиото. Влизането в студиото с обувки и без еднократни терлици е забранено! Вътре в студиото може да използвате собствени или еднократни чехли.

 

ВЪТРЕШЕН РЕД

При запазен час за инфрачервена сауна, спа-капсула, масаж и/или друга процедура за тяло, моля използвайте индивидуалната съблекалня и гардероба, за който сте получили ключ на рецепцията. При ползване на солариум приготвянето за сеанса става в съответната соларна кабина. Ако имате записан час за процедура на лице можете да оставите връхните дрехи и багажа си в самия кабинет.

 

ГАРДЕРОБНА

Гардеробите на гостите в студио „ Кадифе” са оборудвани с еднократни чехли и бельо, голяма хавлиена кърпа и памучен чаршаф за сауна. При нужда да ползвате допълнително бельо се обърнете към администратора на рецепция или Вашия терапевт.   

 

ПРЕПОРЪКИ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ИНФРАЧЕРВЕНА САУНА

Подготовката на Вашето тяло за сауна е изключително важна за ефективността на процедурата, за тази цел Ви молим да ползвате душ кабината преди влизането в сауната. Това важи и за подготовката на тялото преди процедура в спа-капсула.

 

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ

Времето, което прекарвате в студио “Кадифе” е посветено изцяло на Вас! Най-учтиво Ви молим, да изключите мобилните си телефони или да ги оставяте на безшумен режим, така че те да не пречат да се насладите на Вашата терапия и на релакса на останалите ни гости.

 

ТЮТЮНОПУШЕНЕ

В студиото пушенето е забранено. Държим на здравословната и релаксираща атмосфера за всички наши гости.

 

ПОДАРЪЦИ

Всички терапии, продукти и услуги предлагани в студиото могат да бъдат специален подарък за Вашите близки и приятели по всеки един повод. За повече информация, моля обърнете се към рецепциониста.

 

СЪХРАНЕНИЕ НА ЦЕННОСТИ

За да гарантираме съхранението на Вашите пари и ценности сме осигурили индивидуални сейфове на рецепцията. Екипът на “Кадифе” не носи отговорност за Вашите вещи, оставени без надзор. Студиото се охранява с видеонаблюдение.

 

ЦЕНИ И ЗАПЛАЩАНЕ

Цените на всички терапии са в български лева, за един човек, с включен ДДСЗаплащането се извършва на рецепция в брой или с карта.

 

ОБРАТНА ВРЪЗКА

 Екипът ни желае Вие да сте максимално удовлетворени от пребиваването си в студиото. Обсъждайте с терапевтите си какво да очаквате по време и след терапията, както и как да подсилите резултата в къщи. Можете да попълните нашите анкетни карти, които ще намерите в къта за изчакване или да ни пишете на emailspa@noviz.com. Ще Ви бъдем благодарни!